Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги,ПОМОГНЕТЕ!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги,ПОМОГНЕТЕ!!!!

от една седмица на Алфата 75 се счупи ключа за мигачите и фаровете...болен съм от това,че ходя пеш...моля кажете от каде да се намери такъв ключ
    AR - 75 1.6-

никой ли няма да каже нещо
    AR - 75 1.6-

Comment

КЛЮЧ

в София на ул."Ал.Стамболийски"155-тел.02/9200181-цената не е малка-може би над 100лв,но е оригинален,можеш да си го поръчаш по куриер-чрез Спиди съм пазарувал от този магазин,фирмата е ЕТ"Николай Недев"
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Благодаря за информацията,надявам се да свърши работа
        AR - 75 1.6-

Comment

превключвател

Ще свърши 100 процента!
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Има една морга на околовръстното на София. Там има остатъци от две 75-ци.
            Малко офтопик.
            Хубаво е фаровете да се направят да минават през релета. Така и така ще ровичкаш по тези снопове. Така ключа само ще командва релетата, а големият ток консумиран от фаровете ще минава през релетата.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
              Има една морга на околовръстното на София. Там има остатъци от две 75-ци.
              Малко офтопик.
              Хубаво е фаровете да се направят да минават през релета. Така и така ще ровичкаш по тези снопове. Така ключа само ще командва релетата, а големият ток консумиран от фаровете ще минава през релетата.
              Добре а къде на околовръстното-в коя част на София
              AR - 75 1.6-

Comment

Малко оффтопик, но не е зле колегата да прочете правилата , където е загатнато темите да се кръщават със смислени заглавия.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Моргата, се намира на разклона за Симеоново. Казаха ми, че имало още една 75-ца в друга морга в посока към Горубляне, но не знам точно къде е. Иначе за заглавията на темите тук всеки има нужда от помощ, в заглавието на една тема трябва с две, три думи да загатнеш за какво става въпрос.
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                  X